25 april 2012



Nu ska min fina (barndoms)vän äntligen föda! Hon är på sjukhuset, har förälskat sig i lustgas och facebookar på plats, haha. Jag hoppas förlossningen går jättebra vännen, tänker så otroligt mycket på dig! Längtar efter att få träffa dig och lill-tjejen! ♥ Älskar dig!


Anna Ternheim - Shoreline


Mycket fritid & lite fantasi



Med hjälp av lite lim, tråd, pärlor, ståltråd, ett glas och en gnutta fantasi gjorde jag en blä-tråkig topspåse som hängde fult i badrummet till ett lite bättre alternativ för topsar. Roligt och enkelt! 


Abstinens


Beställd och klar, 149 kr!



Nu är den här söta klänningen beställd (hittade inte den i butik, trots hjälp av fyra stycken i personalen). Gjorde en chansning genom att ta en större storlek eftersom den storleken som jag i normala fall har var slutsåld, blä. Hoppas på att den här passar, vill verkligen ha den!


43 dagar kvar till Umeå



Sitter i lugn och ro och kollar igenom IKEA katalogen som jag fick hem för två dagar sedan. Jag älskar att kolla i inrednings- och klädkataloger, oavsett om jag ska köpa något eller inte. Men den här gången ska vi (jag och Richard) faktiskt beställa möbler till vår nya lägenhet, på riktigt! Jag kan knappt bärga mig tills vi får flytta in den 1 juni. Hela grejen känns bara för bra för att vara sant!


RSS 2.0