Yes


M ♥ R


Önskar pengar växte på träd


Onsdag 11 juli

Regnet fortsätter falla ned över Umeå och snart är det dags för mig att ta cykeln till gymmet och köra rygg och biceps. Min lilla skada som jag fick i nackmuskeln har äntligen börjat blivit bättre, så skönt! Nu kan jag satsa fullt ut med träningen igen.

Igår hade vi besök av Richards kompis + hans flickvän, vilket var riktigt trevligt. Vi bjöd på mat som tack för att vi fick hjälp att flytta Richards möbler från hans tidigare lägenhet till vår nya. En bra kväll med god mat, skratt och härligt nytt folk!
 

En lill-skit vart det till slut...

...men den slängdes i igen.

Training in the morning

Vaknade upp av Richards wake-up light och på mindre än 25 minuter så var vi på gymmet och tränade axlar och bröst. Vi båda kände oss som zombies på gymmet, och det var som om jag fortfarande hade kuddavtrycket kvar i ansiktet och jag hade bokstavligt talat mullvadsögon, haha. Men nu är jag pigg som en nötkärna och ska cykla in till stan senare i eftermiddag och flanera runt med gossen efter hans jobb, därefter blir det fiske i Nydalasjön! Jag ska minsann få upp en fet lax ... men jag skulle bli lika glad för en mört. Det är ju fasiken dött i sjön.
 
 

RSS 2.0