Update

Jag har haft en riktig bloggtorka då varken motivation eller ork har lockat mig till att skriva eller helt enkelt göra vardagliga saker som att exempelvis gå och träna. Men nu är jag i gång igen efter paus från praktiskt taget allt.

Vad har hänt på sistone då?

Tilly har fått mycket tid och energi från min lediga tid här hemma då långpromenader i skogen har varit väldigt uppskattade. Lilla Skruttan ÄLSKAR snön! Men det kanske inte är så konstigt appropå hennes tjocka och varma (extremt mjuka) päls. Det måste vara hur skönt som helst för henne att svalka sig i snön och kylan. Det ser så gulligt ut varje gång som hon tittar upp från en snödriva då hela hennes ansikte är täckt av snö - en riktig liten isbjörn!

Att söka jobb och ha sporadiska besök hos arbetsförmedlingen har också tagit tid och energi. Men jag har äntligen ordnat en handlingsplan tillsammans med min handläggare, verifierat betyg/intyg (med mera) samt sökt jobb hemifrån. Det känns som om jobbsökandet aldrig kommer ta slut! Jag ser verkligen fram emot den dagen då jag får ett jobb och börjar tjäna egna pengar igen.

Annars har vi som alla andra, firat 1:a och 2:a advent och julen närmar sig med stormsteg! Vi har pyntat och bakat pepparkakshus från grunden av hemmagjord glutenfri pepparkaksdeg. Det var tänkt att vi skulle baka världens snyggaste pepparkakshus, men blev istället en av världens fulaste, haha.

Det kanske inte är en nyhet att Tillan har tuggat på både det ena och det andra. Det har varit allt från skohyllan, mina bh:ar, Richards handfree och mobilladdare, mina och Richards skor och inte minst min mobil! Den dog i helgen och den sätts inte igång alls. Så jäkla typiskt...

RSS 2.0