Lillan som har blivit så stor ♥

Då: ca 10 veckor - Nu: 6 månader

Ett steg i rätt riktning

Just nu känns det som att ingen kan vara lyckligare än mig trots att jag knappt kan röra mig på grund av grym träningsvärk. Jag var nämligen på en anställningsintervju inför ett sommarjobb i fredags och idag fick jag reda på att jag fick jobbet, wiihoo! Inte nog med att jag har blivit anställd som butiksbiträde så fick jag även massa positiv feedback av henne från vår intervju tillsammans. Fina ord som kommer glädja mig en lång stund framöver. Nu är min sommar planerad och jag vill bara snabbspola dit - jag vill jobba nu, nu, nu! Detta ska firas med ett 45 minuters afrodanspass ikväll - nu ska jag banne mig skaka rumpa och få utlopp för all min glädje!

12 februari

Jag vet att jag inte har varit den bästa på att uppdatera ... men på grund av diverse saker så har bloggen fått ligga åt sidan en stund. Jag kan inte lova, men ska åtminstone försöka få ned några rader här allt oftare.

Jag avsätter väldigt mycket tid åt att söka jobb om dagarna. Det är någonting som jag ständigt blir påmind om och hur jag än försöker så känns som det som att hoppet om ett jobb är långt borta. Jag går hos en jobbcoach en gång i veckan i hopp om att hon ska kunna vägleda mig för mina fortsätta arbetsansökningar. So far, så har jag fått ihop ett personligt brev som jag är väldigt nöjd med och uppdaterat mitt CV som nu är så mycket bättre!

Tilly blir bara större och större för varje dag som går. Jag och R har invägning av henne varannan söndag och senast gången visade vågen 26 kg ren bjässe. Hon väger 1 kg mindre än familjens hund hemma i Stockholm. Skillnaden är att Chivas är 8 år gammal och lilla Tilly är inte ens 6 månader gammal än. Hon kommer bli STOR.
 
 
 

RSS 2.0