Linnea Henriksson - Alice

Minns du Linnea Henriksson som placerades som 4:a i idol 2010? Tjejen med "spasmer-rörelserna", härligt orginell och som körde på sin helt egna coola stil från början till slut? Hur som helst så har hon (äntligen) släppt sitt första album, and I love it! Det här klippet var hon med på Vakna med The Voice och framförde sin låt: Alice.


enjoy!


Snyggt från GinaTricot (vill ha!)


Måndag 25 juni

Har precis kommit hem från soliga Ersboda efter att ha handlat lite mat & dryck, fika, presentgrejer och så till Richards födelsedag som är imorgon - min fina gosse blir 27 år och detta ska såklart firas! Jag är lite avundsjuk på dom som fyller år på sommaren. Det finns ju så mycket mer och framför allt roligare saker att göra då, man kan exempelvis fira sig utomhus med grillad mat, god dryck, spel och massa fina vänner och familj. Det känns mer lockande än att frysa arslet av sig på väg in till en krog mitt i vintern.

Igår blev det lite slötittande på matchen mellan Italien - England. Jag hejade (såklart) på England och Richard på Italien så det var extra roligt att se på fotbollen då. Men kvällströttis som jag är så somnade jag i hans knä (vet faktiskt inte när under matchen) ... och jag missade straffarna som jag, redan innan, kände på mig att det skulle bli av eftersom det hade stått 0-0 så sjukt länge. Och som vanligt gick det tydligen inte att väcka mig, så jag missade typ hela matchen, damn. Nästa gång ska jag ladda in med kaffe så jag inte somnar!



Fredag - Midsommar

Jag fick en mysig överraskningsfrukost av Richard när jag vaknade i morse. Han hade cyklat iväg och köpt färska jordgubbar, vaniljglass och kaffe till oss! Nej jag är inte bortskämd, hihi. En helt underbar start på midsommaren!

Jag vet inte hur vädret ser ut i resten av Sverige, men här i Umeå skiner soler som bara den och det ska bli upp till 19 grader - perfekt uteväder. Idag firar vi vår midsommar i Tavelsjö ca 30 minuter utanför Umeå, där en av Richards arbetskompisar ska ha fest. Ska bli kul att träffa nytt folk, dricka/äta gott och umgås!


Plinkar lite på gitarren



Jag har blivit så morgontrött på sistone, vilket inte är likt mig alls! Får försöka ändra på mina "dåliga" vanor och återfå de gamla goda, hehe. Kokade lite tévatten och käkade vattenmelon till frukost samtidigt som jag kollade runt på olika låtar som jag länge har velat lära mig på gitarr. Min lilla gura har bara legat och dammat i ett hörn här i lägenheten så jag kände att det var dags att komma igång med spelandet igen. Jag har precis lärt mig tabsen till Broder Daniels låt - Shoreline, glad tjej! Vem vet, jag kanske lägger upp ett klipp när jag spelar någon gång i framtiden(?)


Uppdatering från Umeå

Nu har flytten varit avklarad sedan några veckor tillbaka och jag trivs i Umeå som fisken i vattnet. Jag trodde inte att det skulle vara så lätt att anpassa sig och känna sig som "hemma", men jag gör verkligen det! Jag kan erkänna att första veckan kändes lite konstig med tanke på att jag hade svårt att greppa att det verkligen var vår gemensamma lägenhet. Jag levde i den bubblan att det typ kändes "för bra för att vara sant". Ibland kändes det t om. som att jag var hemma hos en främling när jag gick runt och rotade i skåpen, vilket kändes så fel. Men den känslan har gått över som tur är! Nu känns det verkligen som att det är vår lägenhet, vilket det också är, hihi! 

Vad ska man säga om vår lägenhet? Det är en 2:a på 54 kvm, planlösningen är ganska öppen och ljus och vi har en liten uteplats med tanke på att vi bor på bottenvåningen, vilket är supermys. Det är nära till allt - strand, affärer, gym, universitet, stan osv. Med cykel/bil går allt på nolltid!  

Efter flytten har jag kommit igång med träningen igen vilket är riktigt skönt! Jag hade lite problem med att hitta den rätta motivationen ett tag, men nu är jag igång igen! Gymmet här är sååå stort(!) Friskis&Svettis, SATS, Fitness 24/7 (...), släng er i väggen! Mitt mål med träningen är att komma i riktigt bra form nu när jag har alla förutsättningar till det plus att jag har pojkvännen som är ett riktigt bra stöd och rådgivare när vi tränar! Du är bäst! ♥

Den som jag nog, no offence, saknar allra mest i Stockholm är lilla buppen - Chivas! Jag önskar att du kunde kommunicera via telefon, msn, facebook, blogg, vad som helst ... precis som alla andra. Nu är det bara bilder på honom som gäller för att försöka hantera saknaden. Jag älskar dig min lilla hårboll! ♥



RSS 2.0