Sommarens första dopp

 Jag har minst sagt haft en urmysig helg (+måndag, tisdag) nu när pojkvännen kom till Stockholm och när solen äntligen lyste med sin närvaro. Trots det fina vädret så tog vi en tripp till IKEA första dagen och handlade lite grejer till vår lägenhet som vi snart ska få boa in oss i (bara 10 dagar kvar!). Åh vad jag älskar sommaren! Bara känslan att kunna gå barfota i sanden, ta tillvara på värmen och njuta av en massa sol & bad, grillning och annat som hör sommaren till. Jag längtar efter att få tillbringa resten av sommaren i Umeå, hihi. Snabbspola tack!


Staden är full av vatten

Efter att ha spenderat eftermiddagen/kvällen i ett regnigt Stockholm tillsammans med Emma och hennes hund Molly så är jag minst sagt blöt och kall. Just nu skulle jag vilja ta ett varmt bad eller krypa ner under en filt och dricka varm choklad med vispad grädde på toppen, mys! Nästa gång jag tar en långpromenad i regnet så ska jag förbereda mig med höga stövlar och vattentät jacka! Skulle underlätta en aning...


Tampons for free



Hittade den här hemsidan på någons blogg för inte så länge sedan. Det är en sida som erbjuder gratis tamponger och det enda som behövs är att man besvarar några frågor varje gång som man får ett gratis paket! Vad gör man inte för att spara in lite pengar? Jag ska registrera mig!
Tryck på den här länken för att komma till sidan: Tampons for free


Mellanmål innan joggingrundan



Ett annat nyttigare alternativ av bananasplitt
1 banan
3 msk keso
1/3 dl färska/frysta hallon

Gör så här:
Skär bananen i två delar och sätt dem som två skidor intill varandra. Tillsätt keso och toppa med bär.
Nyttigt och gott!

 


06:50

Var uppe med tuppen i morse och tog en powerwalk med min hund Chivas. Riktigt skönt faktiskt! Jag har känt mig seg och ovanligt trött för att vara mig under ca 1-2 veckor ... men efter min 35 minuters runda så känner jag mig jättepigg och fräsch! Ska dra till ett friskispass senare under dagen och "kötta"!


5 maj - 2012

  
  
Linn, 10 dagar gammal på fotot

Jag och Malin tog bilen till Håtuna och hälsade på vår syster/systerdotter Mikis och lilla Linn igår. Det var hur mysigt och underbart som helst att träffa mina fina flickor. Har saknat dom så mycket! Jag önskar dig och Linn all lycka i framtiden vännen - du är en underbar mamma! ♥


RSS 2.0