Mascara jag rekommenderar!



L'oréal Paris Voluminous x4 - 115 kronor


Monday morning



Efter en stor kopp kaffe och lite städning nu på morgonen så är jag igång igen - idag sov jag för ovanlighetens skull lite längre än vad jag brukar. Ska spendera större delen av dagen med att plugga till högskoleprovet - det är bara 5 dagar kvar! Känner mig inte så nervös just nu, men det kommer komma! Det är första gången som jag ska försöka mig på högskoleprovet, men jag ska göra så gott jag kan ifrån mig. Jag vill det här så mycket!


Kings Of Leon - Notion


Glad tjej



Äntligen har jag hittat mitt virkade linne! Är typ gladare än gladast nu, hihi. Dock var den liiite trasig på ena sidan, men jag fick 20% rabatt efter att ha kompromissat lite med butikspersonalen om att sätta ned priset. Jag visste att det var superlätt att åtgärda problemet med lite nål och tråd så jag tjänade bara på det. Nu ser den ut som ny igen! Den kommer bli jättefin på när man har fått lite solbränna. Jag vill bara att sommaren och värmen ska komma nu, nu, nu!

Linne - SALT
Halsband - Glitter
Nivea fuktkräm - ICA
Max Factor rött läppglans - KICKS
Vit tube top - GinaTricot
Turkost nagellack - Gina Tricot


Joggingrunda



Var ute och joggade med hunden i vårsolen tidigare på morgonen, riktigt skönt faktiskt! Kände att jag var tvungen att inviga min första springrunda så här efter vintern. Nu är jag nyduschad & känner mig pigg och fräsch och ska dra vidare till Centrum för att se om jag kan hitta något fint i butikerna innan jag åker och hämtar pojkvännen på Bromma flygplats. Längtar! 

 


Nya friska tag!



För exakt 1 vecka sedan så bestämde jag mig för att komma igång med träningen och mina nyttiga kostvanor igen. Har haft ett ganska så långt uppehåll sedan jul och ätit både av det ena och det andra och har inte alls varit så duktig på träningsfronten. Från december till början på mars gick jag upp 4 kg, vilket kändes ganska så ovärt med tanke på hur mycket jag faktiskt har kämpat för att gå ned så pass många kilon som jag gjorde förut (-13,7 kg). Idag när jag ställde mig på vågen efter en veckas hård träning på gymmet och bra mat så har jag gått ned -2,8 kg. Det går i rätt riktning! Härdanefter blir det ingen mer choklad för mig förrän jag har nått min målvikt, haha. I miss you Marabou!


RSS 2.0