Efter ett helvete med dessa...

...så vart det hyffsat till slut! Dagens lärdom: Glutenfri deg är inget att leka med!

Kommentarer
Postat av: Malin

= lite extra glutenmjöl, och/eller fiberhusk. För fiberhusk gör degen mer lättbakad och bättre helt enkeeeelt :)

Svar: men jag ville inte ha torra bullar, därför tog jag mindre mjöl! haha
murraj.blogg.se

2012-10-04 @ 20:30:26
URL: http://myfortitude.blogg.se
Postat av: Malin

Men fiberhusk gör den inte torrare så testa det nästa gåååånggggg.

2012-10-08 @ 20:32:22
URL: http://myfortitude.blogg.se
Postat av: Malin

btw det jag menade inte är att göra dem torra. men av egen erfarenhet så om jag tagit ett vanligt recept med mjöl i. och det står tex att det ska vara 5 dl mjöl. så om jag gjort om det till glutenfritt så krävs det typ 1-2 dl mer för den degen. liksom "motsvarigheten 5 dl mjöl blir typ 7 dl glutenfri mjöl". om du fattar? så det blir inte torrt. det blir samma som vanligt mjöl bara att det krävs mer med glutenfritt.

2012-10-08 @ 20:35:23
URL: http://myfortitude.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0